Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2019

Неодноразово судимого крадія заарештовано за підозрою у збуті психотропів

За погодженням Краматорської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, та заарештовано чоловіка, раніше неодноразово судимого за майнові злочини.
 
У рамках досудового розслідування встановлено, що 34-річний мешканець м. Краматорська, маючи за плечима 4 судимості за крадіжки, та відносно якого у квітні 2018 та у січні 2019 року передано до суду обвинувальні акти за скоєння аналогічних злочинів, вирішив поправити свій матеріальний стан за рахунок реалізації наркотичних засобів.
 
26 лютого, завідомо знаючи, що вказані операції є незаконними, переслідуючи корисливі мотиви, зловмисник збув покупцеві за 100 грн медичний шприц, який містив психотропні речовини, обіг яких обмежено, а саме амфетамін і метамфетамін.
 
 Правоохоронцями протиправну діяльність крадія-наркоділка викрито та за клопотанням прокуратури, ухваленим судом, поміщено до слідчого ізолятору.
 
На даний час досудове розслідування триває. 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1937