Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2019

Керівник підрядної організації постане перед судом за надання неправомірної вигоди слідчому поліції

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)  КК України стосовно 51-річного керівника одного з підприємств м. Маріуполя.
 
 
                      
 
Нагадаємо, 5 лютого керівник товариства з обмеженою відповідальністю, перебуваючи у службовому кабінеті слідчого СУ Головного управління Національної поліції в Донецькій області, надав останньому грошові кошти у розмірі 900 доларів США за невчинення дій на його користь, а саме за не притягнення до кримінальної відповідальності по кримінальному провадженню за фактом заволодіння очолюваною зловмисником підрядною організацією бюджетними коштами.
 
Того ж дня чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного кримінального правопорушення.
 
 Наразі обвинувальний акт скеровано до Жовтневого районного суду м. Маріуполя для розгляду по суті.
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1692