Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2019

Підозрюваному у спричиненні своєму приятелеві смертельних ножових поранень визначено міру запобіжного заходу - арешт на 60 діб

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою обрано судом чоловікові, який обґрунтовано підозрюється в умисному позбавленні життя 42-річного мешканця м. Красногорівки Мар’їнського району. Клопотання про арешт підозрюваного скерував до суду Мар’їнський відділ Волноваської місцевої прокуратури.
 
У ході досудового розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України встановлено, що вночі 7 квітня двоє чоловіків розпивали спиртні напої в квартирі одного з них. Під час дружніх посиденьок товариші посварились. Гість звинуватив власника оселі у непристойному залицянні до знайомої їм обом жінки та, схопивши ножа, двічі вдарив ним опонента у спину.
 
Від проникаючого колото-різаного поранення грудної клітини потерпілий помер на місці.
Наразі 52-річному чоловікові, раніше судимому за збут наркотиків, повідомлено про підозру у скоєнні вказаного правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2023