Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2019

Оголошено обвинувальні вироки неповнолітнім хлопцям, які двічі викрадали майно з подвір’я бджоляра

За якісного публічного обвинувачення, яке у Артемівському міжрайонному суді Донецької області підтримувала Артемівська місцева прокуратура, визнано винними за ч.3 ст. 185 (крадіжка) КК України 4 мешканців Бахмутського району Донеччини.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 15 лютого 2018 року, близько 21:00, 17-річний та 15-річний хлопці, дізнавшись, що хазяїна одного з домоволодінь у с. Званівка немає вдома, перелізли через паркан до його подвір’я, звідки викрали 2 вулики з бджолами.
 
Через півтора місяці зловмисники, відчувши свою безкарність, знову навідались до вказаного подвір’я. Заручившись підтримкою двох друзів 17 та 19 років,  хлопці викрали ще  4 вулики. Загальна шкода, спричинена  68-річному бджоляру, склала майже 10 000 тис грн.
 
За вироком суду 17-річному крадію, який двічі викрадав майно з даного домоволодіння, призначено покарання у вигляді 3 років та 6 місяців позбавлення волі з іспитовим строком на півтора роки, а його поплічникам - 3 років позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1937