Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2019

За апеляційного реагування прокуратури припинено незаконну діяльність АЗС

Маріупольською місцевою прокуратурою №1 вживаються дієві заходи щодо виявлення та припинення незаконної діяльності автозаправних станцій та автозаправних пунктів, розташованих на підпорядкованій території.
 
                          
 
Так, Донецьким апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу прокуратури щодо накладення арешту на майно однієї з автозаправних станцій, розташованої на околиці м. Маріуполя.
 
29 травня прокуратурою спільно з Центральним відділом поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області в рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) та ч. 1 ст. 241 (забруднення атмосферного повітря) КК України проведено повторний огляд АЗС, у ході якого встановлено, що вона працює без дозвільних документів на виконання робіт з підвищеною небезпекою, реалізуючи дизельне та бензинове пальне без будь-яких законних підстав.
 
 
З огляду на виявлені порушення прокуратура звернулась до Жовтневого районного суду м. Маріуполя з клопотанням про накладення арешту на тимчасово вилучене майно, однак суд повернув майно власнику, з чим категорично не погодилась  прокуратура та оскаржила суддівське рішення в апеляційній інстанції.
 
Наразі діяльність незаконної АЗС припинено, а її майно опечатано.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1783