Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2019

Заґратовано чоловіка, який завдав смертельного удару дерев’яною битою кривднику своєї матері

Тримання під вартою строком 60 діб визначено судом у якості міри запобіжного заходу чоловіку, який підозрюється у скоєнні умисного вбивства, тобто кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що у ніч на 30 травня у Дружківці дві продавчині кіоску, передаючи одна другій зміну, вживали спиртні напої на робочому місці в компанії співмешканця однієї з них. Під час посиденьок чоловік став докоряти 64-річну жінку, яка здала зміну, у тому, що вона начебто краде з кіоску товар і грошові кошти, чим «підставляє» його співмешканку перед власником торгової точки.
 
Після взаємного обміну нецензурною лайкою та ударами по голові жінка побігла додому, розбудила 42-річного сина та поскаржилась на свого кривдника. Озброївшись дерев’яною битою, чоловік вирішив помститись за нанесені матері образи. Разом із нею він прийшов до кіоску, відштовхнув жінку, яка відчинила їм двері, та вдарив її сплячого співмешканця битою у скроневу-потиличну область голови. Не приходячи до свідомості, 48-річний потерпілий помер на місці.
 
Через кілька годин «месника» затримано та доставлено до місцевого відділку поліції. На даний час йому повідомлено про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину.
 
Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури.
 
                              Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1608