Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2019

Футбольна команда прокуратури Донеччини виграла "Кубок Ларсона"

5 липня в Саду Бернацького у м. Краматорську відбувся футбольний турнір пам'яті Сергія Ларсона, присвячений Дню визволення Краматорська в якому одержала перемогу команда прокуратури Донецької області.
 
                  
 
Суперниками в нелегкій боротьбі за перемогу у турнірі виступали збірні команди воєнізованого правопорядку, державної служби надзвичайних ситуацій, прокуратура Донецької області та збірна команда українських зірок «Маєстро».
 
Змагання серед команд виявилися доволі напруженими і сповненими цікавих ігрових моментів. Вже у першому матчі команда прокуратури Донецької області зійшовшись на полі зі збірною командою воєнізованої охорони правопорядка заявила про себе та одержала беззаперечну перемогу з рахунком 3:0.
 
 
Не дивлячись  на спекотну погоду та виснаженість після першого матчу команда прокуратури, не шкодуючи своїх сил вже у першому таймі забила гол у ворота свого суперника– збірної команди ДСНС, виграши в них з рахунком 3:0.
 
У фінальному матчі команда прокуратури зійшлась із командою Маєстро, у склад якої входили зіркові учасники, що перемагали протягом кількох років у цьому турнірі. Однак, сьогодні фортуна була явно на боці донеччан: матч завершився з рахунком на табло 2:0 – під дружні овації і вітання численних вболівальників.
 
Здобувши беззаперечну перемогу, футбольна збірна прокуратури Донеччини виграла «Кубок Ларсона» розгромивши своїх суперників.
 
Вітаємо наших футболістів!
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1609