Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2019

За вбивство знайомого, що попросив у нього спиртного, чоловіку загрожує до 10 років за гратами

Мирноградським відділенням Красноармійської місцевої прокуратури спрямовано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України стосовно місцевого мешканця, який завдав смертельних травм людині.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 17 травня, близько 17:00, 39-річний чоловік, повернувшись до свого будинку, побачив зірваним замок на вхідних дверях. Зайшовши до однієї з кімнат, власник оселі побачив свого 42-річного знайомого сусіда, який міцно спав на дивані. Коли спроби розбудити нахабу виявились марними, чоловік стягнув його за ноги на підлоги та витягнув на подвір’я.
 
Прокинувшись, непроханий гість, замість пояснень та вибачень, на які розраховував господар,  почав просити у нього спиртне. Розлютившись на таку зухвалу поведінку, хазяїн накинувся на нього з кулаками і ногами та завдав удари по голові і тулубу.
 
З чисельними забоями та закритою черепно-мозковою травмою потерпілого госпіталізовано до травматологічного відділення міської лікарні, де наступного дня він помер.
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1953