Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2019

Взято під арешт двох наркоділків, які налагодили схему реалізації метадону у двох містах Донецької області

Судом задоволено клопотання Слов’янської місцевої прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 35-річному мешканцю м. Краматорська та 34-річній мешканці м. Слов’янська, які підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.) КК України.
 
               
 
У рамках досудового розслідування встановлено, що чоловік та жінка налагодили незаконний збут метадону на території  двох міст Донецької області.
Збут відбувався, як за схемою так званих «закладок», так і з рук у руки. Жінка продавала наркотики у м. Слов’янську за 400 грн згорток з метадоном, а чоловік у Краматорську за 1 згорток з наркотичним засобом отримував 550 грн.
Після чергової оперативної закупівлі напарників було затримано та за місцями мешкання обох наркоділків  проведено обшуки у ході яких  виявлено та вилучено 17 згортків метадону та 40 000 грн отриманих від збуту наркотичного засобу.
 
На даний час досудове розслідування триває.
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1516