Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2019

Прокуратура з’ясовує обставини смертельної аварії, яка унесла життя двох людей

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області слідчими Головного управління Національної поліції в Донецькій області розслідується кримінальне провадження за фактом загибелі двох осіб в результаті  зіткнення автомобілю та мопеда на автодорозі «Мар’їнка-Горняк» у с. Максимілянівка Мар'їнського району Донецької області.
 
У ході першочергових слідчих дій встановлено, що 15 липня, приблизно о 14:50, 45-річна водій автомобіля «AUDI A6» проігнорувавши дорожній знак  «Дати дорогу», при виїзді на перехрестя з головною дорогу по вул. Центральна, не надала перевагу та  допустила зіткнення з мопедом «Viper MT50UT15» в результаті якого, виїхала за межі проїжджої частини та скоїла наїзд на приватний будинок.
 
Внаслідок ДТП 58-річний водій мопеда та його 34-річний син загинули на місці. Водій автомобіля зазнала незначних травм.
 
За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) КК України.
 
Водія «AUDI A6» затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру у скоєнні інкримінованого злочину, та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1783