Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2019

Заґратовано чоловіка, який вирішив сварку за допомогою вогнепальної зброї

Тримання під вартою строком 60 діб визначено судом у якості міри запобіжного заходу чоловіку, який підозрюється у скоєнні умисного вбивства, тобто кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що у червні, між двома чоловіками виникла сварка з приводу того, що один зробив зауваження щодо небезпечної поведінки під час руху на автомобілі «Волга» у Центральному районі м. Маріуполя.
 
13 липня, приблизно о 17:33, знову зустрівшись, чоловіки продовжили з’ясовувати стосунки. Під час виниклого конфлікту обидва погрожували один одному предметами схожими на вогнепальну зброю, після чого підозрюваний дістав пістолет та здійснив три постріли через бокове скло автомобіля, в якому перебував потерпілий.
 
 В результаті декількох пострілів чоловік отримав три вогнепальні поранення  в область голови та грудної клітини, від яких через годину помер у лікарні.
 
Через пів години «стрілка» затримано та доставлено до місцевого відділку поліції. На даний час йому повідомлено про підозру у скоєнні тяжкого злочину.
 
Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Маріупольської місцевої прокуратури №1.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1614