Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2019

У Костянтинівці на незаконному збуті наркотичних речовин викрито 4 місцевих мешканців

 
16 липня під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області працівниками слідчого управління та управління протидії наркозлочинності  Головного управління Національної поліції в Донецькій області  та департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції України викрито 4 місцевих мешканців на скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене за попередньою змовою групи осіб) КК України.
 
             
 
У ході першочергових слідчих дій встановлено, що у січні 2019 року троє раніше судимі за аналогічні злочини мешканці м.  у віці від 30 до 40 років, вступши у злочинну змову з 43-річним керівником групи, який раніше працював у правоохоронних органах  забутували на території м. Костянтинівки та сусідніх містах метадон наркозалежним покупцям.
 
             
 
За 1 гр метадону від покупців, група наркоділків заробляла 2 400 грн. Під час збуту наркотичних речовин оперативним покупцям неправомірні дії усіх наркоділків викрито та задокументовано. Злочинну групу затримано у порядку ст. 208 КПК України.
 
За місцями мешкання зловмисників виявлено та вилучено понад 200 гр метадону та грошові кошти понад 7 тис грн, здобуті у ході протиправної діяльності.
 
На теперішній час тривають першочергові слідчі дії, встановлюються інші причетні особи.
 
  Вирішуються питання щодо повідомлення усім членам групи про підозру та обрання кожному з них міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1476