Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2019

Директора професійного училища зобов’язано сплатити штраф за преміювання своєї дружини

Красноармійська місцева прокуратура забезпечила у суді розгляд адміністративних протоколів за ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 (неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність в неї реального конфлікту інтересів, та прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів) КУпАП стосовно директора професійно-технічного училища м. Авдіївка.
 
 У судовому засіданні встановлено, що директор одного державного професійно-технічного навчального закладу м. Авдіївка з грудня 2018 по березень 2019  року особисто підписав накази про преміювання працівників та встановлення надбавок своїй дружині на загальну суму 9,3 тис грн, при цьому не повідомив про наявний реальний конфлікт інтересів департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації та Національне агентство з питань запобігання корупції та не самоусунувся в умовах реального конфлікту інтересів.
 
Суд визнав посадову особу винною у вказаних правопорушеннях та наклав на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 3 400 гривень.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2155