Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2019

Двічі судимого пенсіонера заарештовано за підозрою у замаху на умисне вбивство

Суд задовольнив клопотання Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб пенсіонеру, який підозрюється у жорстокому замаху на умисне вбивство свого товариша.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 21 липня двоє приятелів розпивали спиртні напої у місті Дружківка, за місцем мешкання одного з них. Під час застілля, приблизно о 17:30,  69-річний господар, раніше двічі судимий: за вбивство та крадіжку, обурившись на висловлену на його адресу нецензурну лайку, схопив сокиру та наніс гостю один удар топорищем по голові, після чого вдарив його кухонним ножем в область грудної клітини.
 
Співмешканка потерпілого викликала на місце злочину «швидку» та поліцію, що не дало змоги зловмисникові довести свій умисел до кінця, а саме вбити людину, і наразі за життя 60-річного потерпілого, який з забійною раною потиличної області голови та проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини з ушкодженням серця у стані геморагічного шоку 3 ступеню знаходиться у реанімації, борються лікарі.    
 
Затриманому повідомлено про підозру у замаху на умисне вбивство, тобто у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України, та його поміщено до слідчого ізолятору.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1359