Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2019

Намагався примирити: обвинуваченому у спричиненні людині смертельних ножових поранень загрожує до 10 років ув’язнення

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування за фактом умисного спричинення 25-річним мешканцем смт. Дробишево Лиманського району тяжких тілесних ушкоджень двом потерпілим, один з яких згодом помер у лікарні.
 
Нагадаємо,  подія сталася у ніч на 4 травня у Краматорську. Між двома чоловіками, які проводили дозвілля за чаркою в одному з нічних клубів, виникла сварка з адміністрацією та охороною закладу. Відвідувач, який раніше працював у цьому клубі, вирішив примирити сторони, але замість цього на вулиці між ним та дебоширами виникла бійка, під час якої «примирювальник», також знаходячись напідпитку, вдарив опонентів кулаком в обличчя, а коли вони впали на асфальт, дістав ніж та спричинив кожному по декілька ударів в область грудної клітини та черевної порожнини.
 
Наступного дня 33-річний потерпілий від отриманих поранень помер на лікарняному ліжку.
 
Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному проваджені прокуратурою погоджено та скеровано до Краматорського міського суду для розгляду по суті.
 
За скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1880