Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2019

Чоловіка, який вбив 16-річну дівчину та до смерті забив власну бабусю засуджено до довічного позбавлення волі

Завдяки ґрунтовній та послідовній позиції публічного обвинувачення, яке підтримувала у суді Красноармійська місцева прокуратура, оголошено вирок злочинцю, який скоїв кримінальні правопорушення, передбачені п. п.1,4 ч.2 ст.115 (умисне вбивство двох осіб вчинене з особливою жорстокістю), ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх), ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) УК України.
 
Нагадаємо, 27 лютого 2017 року, приблизно о 19:00, у м. Мирнограді, 25-річний чоловік, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, прийшовши у гості до своєї 84-річної бабусі у квартирі якої тимчасово проживала 16-річна дівчина. Чоловік почав залицятися до дівчини та отримав відмову, через що вдарив дівчину. Старенька заступилася за молоду гостю, за що онук схопивши кухонного ножа наніс старенькій багато ударів в область голови.
 
Та цього зловмиснику виявилось замало. Тож він почав наносити молотком та лопатою дівчинці та рідній бабусі чисельні удари по тілу. Після побиття своїх жертв, чоловік вчинив розпусні дії із дівчиною та задушив її.  
 
Бабусю з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, гематомами,  різаними ранами голови та підборіддя, шоком 2 ступеню та множинними порізами кінцівок доставили до лікарні, де через декілька днів вона померла.
 
Жорстокого вбивцю затримано на місці скоєння злочину. На вирок суду він очікував під вартою.
 
За вироком суду зловмиснику призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.
                            
 Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1525