Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2019

Чоловік та жінка постануть перед судом за зухвалий розбійний напад на мешканця Краматорська

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування за обвинуваченням 38-річного та 26-річної спільників, які вчинили зухвалий розбійний напад на місцевого мешканця у  скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.2 ст.187 (розбій, за попередньою змовою осіб) КК України.
 
Нагадаємо, ввечері 18 травня 38-річний мешканець Краматорська познайомився на вулиці з чоловіком та жінкою, яких після сумісного розпивання спиртних напоїв запросив до себе додому. Під час продовження застілля між гостями та власником квартири, начебто, на ґрунті ревнощів виникла сварка, у ході якої, діючи за попередньою змовою, гості нанесли хазяїну численні удари руками і ногами по голові і тулубу, спричинивши переломи двох ребер зі зміщенням та пневмоторакс.
 
Побачивши, що потерпілий не чинить опір, нападники заволоділи його майном, а саме двома фотоапаратами і мобільним телефоном, та з місця злочину скоєння втекли. Завдана гостинному господареві матеріальна шкода становила 2000 грн.
 
Обвинуваченим, які очікують на вирок суду у слідчому ізоляторі, загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1889