Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2019

Затримано водія, який покинув місце ДТП, залишивши в салоні перекинутого автомобіля загиблу пасажирку

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області проводиться досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо воно спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
 
 
 
Установлено, що 1 вересня, приблизно об 11:00, на ґрунтовій ділянці автошляху м. Добропілля - м. Білозерське виявлено  перекинутим автомобіль марки «ВАЗ-2101», у салоні якого знаходився труп невідомої жінки з наявними тілесними ушкодженнями.
 
В результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановлено особу водія, який того дня перебував за кермом «Жигулів» та після скоєння ДТП покинув місце пригоди, залишивши транспортний засіб: ним виявився 57-річний мешканець с. Святогорівка Добропільського району, чиє нехтування Правилами дорожнього руху призвело до ДТП, внаслідок якої 31-річна пасажирка отримала травми, несумісні з життям.  
 
На даний час чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. На момент освідування у медичному закладі встановлено факт перебування затриманого у стані алкогольного сп’яніння.
 
Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні зазначеного злочину та обрання міри запобіжного заходу.
 
Тривають першочергові слідчі дії, встановлюються усі обставини події.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1825