Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.09.2019

За скоєння низки зухвалих злочинів чоловіку загрожує до восьми років за гратами

Під процесуальним керівництвом Артемівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно мешканця м. Світлодарська, який обвинувачується у скоєнні злочинів, передбачених  ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 121 (тяжкі тілесні ушкодження) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України.
 
Установлено, що 2 червня 31-річний чоловік, протиправна діяльність якого оформлена вже трьома обвинувальними актами – за хуліганство, спричинення легких тілесних ушкоджень та незаконне зберігання бойового припасу, перебуваючи на вулиці, побачив, що до нього з метою з’ясування стосунків на автомобілі марки «Toyota» 1999 року випуску під’їхали двоє знайомих чоловіків. Приводом для суперечки стала бійка, яку за півгодини до цього вчинив чоловік з батьком одного з візитерів, якого вважав своїм боржником.
 
Побоюючись фізичної розправи та з наміром здійснити перший крок самому, зловмисник вихопив з кармана розкладний ніж та вдарив ним одного з опонентів, після чого сів до їх автомобіля та поїхав до свого будинку, заволодівши таким чином чужим майном вартістю понад 90 тис грн. У подальшому, користуючись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, чоловік викрав із салону мобільний телефон та з місця злочину втік.
 
На теперішній час обвинувальний акт у кримінальному провадженні прокуратурою погоджено та скеровано на розгляд суду.
 
За скоєння низки зухвалих злочинів правопорушнику загрожує до восьми років за гратами.
 
  Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1526