Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

Команда апарату прокуратури Донецької області перемогла в турнірі з міні-футболу на Кубок прокурора Донецької області

І місце – команда апарату прокуратури Донецької області; ІІ місце – команда Красноармійської місцевої прокуратури; ІІІ місце – команда Волноваської місцевої прокуратури. Саме з такими результатами завершився турнір з міні-футболу серед працівників прокуратури Донецької області на Кубок прокурора Донецької області.
 
        
 
У змаганнях брали участь 8 команд, які представляли  Маріупольську місцеву прокуратуру №1, Маріупольську місцеву прокуратуру №2, Волноваську, Краматорську, Костянтинівську, Красноармійську та Слов’янську місцеві прокуратури, а також апарат прокуратури області.
 
                                                                                         
 
Відбіркові етапи проходили 17 серпня на спортивних майданчиках м. Маріуполя та м. Краматорська. До фінальної частини, яка проходила 31 серпня на спортивному майданчику у м. Маріуполі, вийшли команди з Волновахи, Краматорська, Красноармійська та апарату прокуратури.
 
            
 
За результатами першого півфіналу, у запеклій боротьбі з прокурорами Краматорська з мінімальною перевагою (1:0) перемогла команда апарату, а у другому півфіналі команда з Красноармійська виборола перемогу над колегами з Волновахи, з рахунком 2:1.
 
У матчі за ІІІ місце волноваська команда перемогла краматорську з результатом 5:2, а у фінальному матчі зустрілися команди апарату прокуратури області та Красноармійської місцевої прокуратури. Із рахунком 3:0 команда апарату здобула переконливу перемогу та зайняла перше місце в турнірі.
 
Команда-переможець та команди-призери нагороджені пам’ятними кубками, дипломами та медалями, кращих гравців турніру відзначено пам’ятними призами.
 
Кращим воротарем яскравих футбольних змагань став Андрій Ющішин (прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби управління нагляду за додержанням законі у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності), кращим захисником – Сергій Браговський (прокурор Волноваської місцевої прокуратури), кращим нападником – Дмитро Власенко (заступник керівника Красноармійської місцевої прокуратури).
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1837