Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

Стійке намагання позбавити людину життя призвело чоловіка до кримінальної відповідальності

Запобіжний захід у вигляді домашнього арешту обрано судом мешканцю Краматорська, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України, тобто в умисному замаху на вбивство людини.
 
Ця подія трапилась у ніч на 29 серпня. 34-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння  біля кафе у центрі міста, влаштував сварку з незнайомцем, у ході якої вдарив його ногою по голові, а коли потерпілий впав на коліна, додав ще два удари ногами по голові. Жертва зуміла підвестись з землі, але навіть отримавши удар кулаком в обличчя, намагалась чинити опір нападнику, обхвативши його руками за тулуб.
 
Коли ж чоловіки в процесі жорсткої боротьби впали на асфальт, в конфлікт втрутились співробітники поліції. У якийсь момент нападник несподівано підскочив на ноги, схопив з проїзної частини уламок бетонного бордюру та з силою прицільно кинув його в голову опонента, але завершити умисний замах на вбивство людини йому завадили поліцейські.
 
Досудове розслідування  у кримінальному провадженні здійснюється під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1805