Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2019

Раніше судимого 16-річного крадія та грабіжника взято під варту за скоєння нового злочину

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою обрано Жовтневим районним судом м. Маріуполя неповнолітньому юнакові, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, тобто крадіжки, поєднаної з проникненням у житло чи інше приміщення.
 
У ході досудового розслідування, яке проводиться під процесуальним керівництвом Маріупольської місцевої прокуратури № 1, встановлено, що 31 серпня, приблизно о 00:30, 16-річний хлопець, керуючись корисливими мотивами, проник через відкрите вікно до приміщення Маріупольської школи мистецтв, що знаходиться у  Центральному районі міста, звідки викрав мобільний телефон вартістю 4500 грн, який належав 78-річному вахтеру.
 
Того ж дня зловмисника затримано та повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного злочину. З огляду на те, що привід до поліції для юнака не перший, адже стосовно нього у 2017 році проголошено вирок за вчинення крадіжки - 1 рік позбавлення волі із випробуванням на 1 рік,  а на теперішній час в суді перебувають ще три кримінальні провадження за дві крадіжки та грабіж, прокуратура наполягала саме на його арешті. Отже до вирішення своєї подальшої долі підозрюваний перебуватиме у Маріупольському слідчому ізоляторі.
                      
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1913