Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2019

Посадовцю Держгеокадастру у Донецькій області, викритому під час отримання неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід

 
Жовтневий районний суд м. Маріуполя  задовольнив клопотання прокуратури Донецької області щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі 153 000 грн 42-річному заступнику начальника одного з відділів Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом, прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) КК України.
 
Нагадаємо, наприкінці серпня до поліції звернулась мешканка м. Маріуполя із заявою про вимагання у неї заступником начальника одного з відділів Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області неправомірної вигоди у розмірі 6 500 грн за присвоєння земельній ділянці, що розташована під належним їй будинком, кадастрового номеру.
 
13 вересня під час отримання вказаних грошових коштів неправомірні дії посадовця викрито та припинено працівниками поліції та Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях. Грошові кошти виявлено та вилучено.
 
Досудове розслідування триває.
    
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2007