Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2019

Судимість №7: зухвалого крадія і ґвалтівника 90-річної жінки на шість з половиною років відправлено за грати

Жовтневим районним судом м. Маріуполя винесено обвинувальний вирок раніше неодноразово судимому місцевому мешканцю, який упродовж місяця обікрав та двічі зґвалтував 90-річну жінку.
 
Наступні 6 з половиною років зухвалий злочинець-рецидивіст проведе за гратами.
 
Нагадаємо, 4 березня поточного року 33-річний чоловік, маючи на рахунку 6 судимостей за крадіжки, грабежі та розбої, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проник через вікно до приватного будинку в Приморському районі м. Маріуполя, де проживає жінка 1929 р.н., звідки таємно викрав побутову техніку і продукти харчування на суму понад 700 грн.
 
8 березня, близько 22:00, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, крадій знову прийшов за вказаною адресою та напав на хазяйку. Стягнувши з неї спідню білизну, негідник зґвалтував стареньку та утік. Аналогічним чином він поглумився над потерпілою через два тижні, і тільки коли про нічні візити непроханого гостя до літньої жінки стало відомо поліцейським, підозрюваного було викрито та заарештовано.
 
У ході досудового розслідування злочинної діяльності зловмисника встановлено його причетність до крадіжки телевізора і розкладачки з ще одного домоволодіння.  
 
Завдяки повним та беззаперечним доводам публічного обвинувачення, яке підтримувала Маріупольська місцева прокуратура №1, суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених чч.1,2 ст.152 (зґвалтування, вчинене повторно) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) КК України, та призначив йому покарання у вигляді реального позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1924