Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2019

За жорстоку розправу над своєю квартиранткою чоловік наступні 9 років проведе за гратами

Дев’ять років позбавлення волі визначив Костянтинівський міськрайонний суд у якості покарання місцевому мешканцю, який скоїв злочин, передбачений                              ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.
У ході досудового розслідування встановлено, що на початку лютого 36-річний чоловік, неодноразово судимий, повернувшись додому напідпитку, помітив зникнення деяких своїх речей. Вирішивши, що у їх викраденні винна 32-річна жінка, якій він надав тимчасовий притулок у своєму будинку, чоловік влаштував з нею сварку, під час якої у відповідь на заперечення квартирантки у скоєнні крадіжки, наніс їй чисельні удари кулаками в область голови. У подальшому, узявши до рук дерев’яну дошку, зловмисник вдарив нею жінку ще 9 разів по голові та обличчю.  Після того як дошка зламалась від ударів, він продовжив бити потерпілу  ногами по руках, ногах та тулубу.
 
Від отриманих тяжких травм потерпіла померла на місці.
                                                     
Суд погодився з ґрунтовними доказами публічного обвинувачення, яке підтримувала Костянтинівська місцева прокуратура, та виніс обвинувальний вирок, яким призначив засудженому покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 
 

кількість переглядів: 2162