Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2019

Підозрюваного у пограбуванні 13-річної дитини відправлено до слідчого ізолятора

За клопотанням Краматорської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб чоловіку, який підозрюється у зухвалому пограбуванні неповнолітньої дитини.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 16 вересня, приблизно о 14:30, 33-річний мешканець Краматорська, неодноразово судимий за крадіжки та пограбування, побачивши на вулиці 13-річну дівчинку, яка тримала у руці мобільний телефон, пішов за нею до багатоквартирного будинку, і коли вона відчинила вхідні двері, штовхнув її у під’їзд та спробував відібрати телефон. Дівчинка намагалась чинити опір нападнику, за що він схопив її за волосся та вдарив головою об двері. Вихопивши з рук дитини омріяну здобич вартістю 5 000 грн, зловмисник з місця злочину втік.
 
Завдяки своєчасному зверненню родичів потерпілої до поліції, вже наступного дня на руках у чоловіка з’явилися кайданки.
 
Наразі затриманому, який пішов на пограбування дитини у період умовно-дострокового звільнення від покарання за попередній злочин, повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством) КК України. 
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1490