Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2019

Перед судом постане крадій-рецидивіст, на рахунку якого - 16 крадіжок товарів з магазинів

Краматорською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України.
 
Обвинувачений – 30-річний мешканець Краматорська, за плечима у якого - три судимості за вчинення майнових злочинів і наразі за результатами його злочинної діяльності в одне кримінальне провадження об’єднано ще 16 обвинувальних актів.
  
У ході досудового розслідування встановлено, що у період з травня 2018 року по лютий 2019 року чоловік таємно викрадав з полиць місцевих магазинів різноманітний товар. Зокрема, його здобиччю становились предмети одягу, продукти харчування, алкогольні, кондитерські та косметичні вироби, побутова хімія, комп’ютерні аксесуари тощо.
 
Загальна сума матеріальних збитків, спричинених власникам викраденого майна  склала 11 608 грн.
 
На теперішній час досудове розслідування завершено. За вчинення низки крадіжок особою, яка раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення, санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1791