Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2019

Заґратовано на 60 діб чоловіка, який підозрюється у жорстокому вбивстві своєї матері

За клопотанням Красноармійської місцевої прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 35-річному мешканцю смт Курахівка Донецької області, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, тобто в умисному вбивстві рідної людини.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 17 вересня чоловік разом зі своєю матір’ю практично весь день вживали спиртні напої у літній кухні приватного домоволодіння. Після чергової чарки між ними виникла сварка, у ході якої син почав бити матір кулаками по обличчю та тулубу. Перелякана жінка намагалась втекти від нападника на вулицю, однак він наздогнав її на подвір’ї та завдав нових ударів, від яких потерпіла впала на асфальт.
                          
У подальшому чоловік побив матір пластмасовим тазом, а коли той вщент розламався, взяв до рук мітлу та продовжив жорстоке побиття. У якусь мить вирішивши, що його жертва не подає ознак життя, зловмисник залишив її тіло на подвір’ї і пішов відпочивати.
 
Отямившись, жінка намагалась виповзти з подвір’я на вулицю, щоб покликати когось на допомогу, однак знову втратила свідомість, і тільки повернення додому молодшого сина могло врятувати їй життя: чоловік, побачивши непритомну мати, одразу викликав «швидку», проте від отриманих травм цього ж дня вона померла у лікарні.
 
Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1664