Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.10.2019

Затримано підозрюваного у жорстокому вбивстві 14-річної дівчини

 
Під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України: у жорстокому умисному вбивстві неповнолітньої дівчинки обґрунтовано підозрюється 39-річний місцевий мешканець, раніше судимий за розбійний напад.
 
Слідством встановлено, що 14 вересня, приблизно о 00:30, чоловік, перебуваючи на одній із зупинок громадського транспорту в м. Костянтинівці, познайомився із дівчиною, якій під час нетривалої розмови запропонував вступити з ним у статевий зв’язок.
 
 
Зі слів підозрюваного, після статевого акту він злякався, що дівчина може звернутися до поліції, тож дістав з кишені ножа та двічі вдарив ним її у шию. Від отриманих травм дівчина померла на місці, а зловмисник, задля приховування слідів злочину, затягнув тіло жертви в очерет біля ставка, та покинувши його там, утік.
 
Як з’ясувалось, вбитою є 14-річна мешканка м. Костянтинівки, яка  кілька годин до цього втекла із дому та  розшукувалась батьками і поліцією.
 
 Наразі зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у вбивстві неповнолітньої та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Призначено ряд судових експертиз. Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1520