Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2019

Підозрюваний у жорстокому вбивстві 14-річної дівчини очікуватиме на вирок суду під вартою

Ухвалою слідчого судді Костянтинівського міськрайонного суду задоволено клопотання Костянтинівської місцевої прокуратури щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою громадянину Молдови, який обґрунтовано підозрюється  у жорстокому умисному вбивстві неповнолітньої дівчини.
 
Нагадаємо, 14 вересня, приблизно о 00:30, 39-річний чоловік, який влітку цього року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбійний напад, перебуваючи на одній із зупинок громадського транспорту в м. Костянтинівці, познайомився з дівчиною, якій під час нетривалої розмови запропонував вступити з ним у статевий зв’язок.
 
Зі слів підозрюваного, після статевого акту він злякався, що дівчина може звернутися до поліції, тож дістав з кишені ножа та двічі вдарив ним її у шию. Від отриманих поранень дівчина померла на місці, а зловмисник, задля приховування слідів злочину, затягнув тіло жертви в очерет біля ставка, та покинувши його там, утік.
 
Як з’ясувалось, вбитою є 14-річна мешканка м. Костянтинівки, яка  кілька годин до цього втекла із дому та  розшукувалась батьками і поліцією.
 
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 КК України. Призначено ряд судових експертиз.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1871