Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2019

Сім років проведе за гратами жінка, яка жорстоко розправилась із колишнім співмешканцем

Оголошено вирок у справі 33-річної мешканки смт. Луганське Бахмутського району Донецької області, яка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спричинила смертельні тілесні ушкодження колишньому співмешканцю.
 
 У ході судового розгляду встановлено, що 7 червня 2018 року сп’яніла жінка разом з трьома своїми товаришами прийшла до колишнього співмешканця, який проживав з її сестрою, щоб помститися йому за давні образи. У ході сварки гості завдали 49-річному хазяїну численних ударів руками і ногами, після чого сіли за стіл та вживали разом спиртні напої. Проте примирення за пляшкою горілки не трапилось і через деякий час власника житла била вже вся компанія. В процесі побиття розлючена екс-кохана схопила металеву лопату і кілька разів вдарила нею чоловіка по голові, а коли побачила, що той знепритомнів, забрала його мобільний телефон, щоб він не викликав «швидку», та пішла з дому разом зі своїми «помічниками».
 
Через тиждень від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.
  
Погодившись із беззаперечними доказами, наведеними Артемівською місцевою прокуратурою, суд визнав жінку винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України, та засудив до 7 років позбавленні волі. Також суд задовольнив позов прокурора, заявлений в інтересах лікарняного закладу та родичів потерпілого, на суму майже 100 тис грн.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2226