Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2019

Справу рецидивіста, обвинуваченого у пограбуванні 13-річної дитини, скеровано до суду

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством) КК України.
 
Обвинувачений - 33-річний мешканець Краматорська, чотириразово судимий за незаконне заволодіння транспортом, крадіжки та пограбування, який пішов на новий злочин у період умовно-дострокового звільнення.
 
Нагадаємо, 16 вересня, приблизно о 14:30, у Краматорську 33-річний чоловік побачив на вулиці 13-річну дівчинку, яка наближалась до багатоквартирного будинку, розмовляючи по мобільному телефону. Зловмисник пішов за нею, і коли дитина входила до під’їзду, підбіг, штовхнув її у спину та спробував відібрати телефон. Дівчинка намагалась чинити опір нападнику, але він схопив її за волосся та сильно вдарив головою об двері. Вихопивши з рук дитини телефон вартістю 3 700 грн, грабіжник з місця злочину втік.
 
Наразі обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. Обвинуваченому загрожує від чотирьох до шести років ув’язнення.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1786