Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2019

Перед судом постане посадова особа ГУ Держгеокадастру в Донецькій області, яка обвинувачується у вимаганні та отриманні хабара

Прокуратурою Донецької області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно першого заступника Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди за оформлення власності на земельні ділянки (ч. 3 ст. 368 КК України).
 
Нагадаємо, 34-річна посадовець, перебуваючи у м. Краматорську, вимагала та отримала від 45-річного мешканця Донецької області грошові кошти у розмірі 1 200 доларів США за погодження документації, пов’язаної з оформленням власності на земельні ділянки загальною площею понад 6 га, що знаходяться на території Донецької області.                                 
 
30 липня під час отримання посадовою особою хабара її викрито та затримано співробітниками Управління захисту економіки в Донецькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1793