Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2019

Перед судом постануть двоє підлітків, які обвинувачуються у розбійному нападі на 12-річну дитину

Маріупольською місцевою прокуратурою №2 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох неповнолітніх осіб, обвинувачених у скоєнні розбійного нападу на 12-річного хлопчика, вчиненого за попередньою змовою (ч. 2 ст. 187 КК України).
 
За версією слідства, 3 жовтня, о 13:30, двоє друзів, перебуваючи неподалік загальноосвітньої школи у Кальміуському районі м. Маріуполя, з метою «легкої» наживи підійшли до школяра, який повертався з занять додому, та, приставивши до його живота ніж, відібрали у нього мобільний телефон та навушники. У разі, якщо дитина розповість про цю подію комусь із дорослих, нападники пообіцяли влаштувати йому цілком реальну фізичну розправу.
 
Про вчинений злочин хлопчик одразу повідомив знайому жінку, яка працює в торговельному кіоску, яка, у свою чергу, зателефонувала рідним дитини.
 
У разі доведення вини 17-річних хлопців, один з яких навчається у школі, а другий – в училищі, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.
 
                                                                    Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2130