Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2019

Жорстокому ґвалтівнику та вбивці призначено остаточне покарання у вигляді довічного ув’язнення

Донецьким апеляційним судом підтримано ґрунтовну та принципову позицію прокуратури Донецької області щодо справедливості винесення судом першої інстанції вироку у вигляді довічного позбавлення волі 36-річному злочинцю, який зґвалтував та жорстоко вбив жінку.
 
За даними слідства, 1 листопада 2017 року раніше неодноразово судимий за вбивство, крадіжку та зґвалтування мешканець міста Бахмут, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, напав на 41-річну жінку та погрожуючи ножем, проти її волі зґвалтував, після чого кілька разів вдарив її ножем в область шиї та грудної клітини. Переконавшись, що потерпіла померла, нападник роздягнув її та сховав у яру, закидавши тіло побутовими відходами.
 
На восьмий день тривалих пошуків труп зниклої жінки було знайдено, а ще через два дні встановлено особу вбивці, який своєї провини не визнав.
 
У березні 2018 року Артемівським міськрайонним судом за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) та п.п. 10, 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, чоловіка засуджено до довічного позбавлення волі. Сторона захисту подала на вказаний вирок апеляційну скаргу, проте апеляційний суд у її задоволенні відмовив.
 
Вирок набув законної сили.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1663