Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2019

Прокурори Донеччини обговорили проблемні питання процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення у суді

У прокуратурі Донецької області пройшов навчально-методичний семінар «Недоліки, допущені під час проведення досудового розслідування та підтримання обвинувачення в суді, що стали підставами для ухвалення реабілітуючих рішень»
 
  
 
22 листопада 2019 року в прокуратурі області у м. Маріуполі та у Краматорській місцевій прокуратурі з використанням відеозв’язку проведено спеціалізований захід підвищення професійного рівня прокурорів - навчально-методичний семінар на тему: «Недоліки, допущені під час проведення досудового розслідування та підтримання обвинувачення в суді, що стали підставами для ухвалення реабілітуючих рішень».
 
 
Участь у заході взяли представники управлінь підтримання обвинувачення у суді, нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності прокуратури області, керівники та заступники керівників місцевих прокуратур, а також прокурори, відповідальні за даний напрямок роботи. 
 
Семінар проходив у формі живого діалогу. Зокрема, обговорено питання допустимості доказів у кримінальному провадженні, підстав відмови прокурора від підтримання публічного обвинувачення у суді та проблем ухвалення реабілітуючих судових рішень.
 
Окрему увагу зосереджено на основних типових помилках при застосуванні норм кримінального та кримінального процесуального законодавства, які допускаються прокурорами під час здійснення процесуального керівництва досудовим розслідуванням, задля їх уникнення в майбутньому.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1427