Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2019

Прокурор Донецької області провів особистий прийом громадян у найбільшій колонії області

Прокурор Донецької області Євген Білоусов провів виїзний прийом громадян, які утримуються у «Селидівській виправній колонії (№ 82)», де на даний час утримуються 798 осіб.
 
         
 
Метою візиту стала перевірка додержання вимог Кримінально-виконавчого кодексу України, «Основ законодавства України про охорону здоров’я» та Закону України «Про забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення» в частині неухильного дотримання прав ув’язнених.
 
         
 
Окрім цього, прокурор області здійснив обхід території та корпусів установи, зокрема, житлових приміщень, секторів максимального рівня безпеки, двориків для прогулянки, проінспектував банно-пральний комплекс, медичну та господарчу частини.
         
 
Також Євген Білоусов провів прийом громадян, на який звернулись 4 засуджених. Задані питання стосувалися законності винесених їм судових рішень, відмови керівництва установи в умовно-достроковому звільненні, а також затягуванні процесу видачі паспорта громадянина України та оформлення групи інвалідності.
 
            
 
За результатами відвідування виправної установи прокурор області зобов’язав її керівництво вжити невідкладних заходів для забезпечення належних умов утримання засуджених.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1824