Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2019

На Донеччині викрито аптеку, яка займалась незаконним продажем лікарських препаратів з наркотичним вмістом

Під процесуальним керівництвом Красноармійської місцевої прокуратури слідчими Покровського ВП ГУ НП України в Донецькій області розпочато досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) КК України.
 
         
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що провізор однієї з аптек м. Покровська, діючи у порушення вимог Закону України «Про обіг в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів» та Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження гранично допустимої кількості наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що містяться в препаратах», реалізовував без рецепту сильнодіючі та отруйні лікарські засоби, які підлягають кількісному обліку та відпускаються виключно за рецептами.
 
         
 
В результаті обшуків у приміщенні аптеки виявлено і вилучено 378 блістерів нарковмісних препаратів та грошові кошти у розмірі понад 21 000 грн.
 
Усі вилучені препарати спрямовано на експертизу, після проведення якої вирішуватиметься питання щодо повідомлення особам про підозру.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1445