Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2019

Трьох мешканців Донеччини викрито у зухвалих розбійних нападах на лото-маркет та магазини

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури у рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у інше приміщення) КК України співробітниками Дружківського відділу поліції Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області викрито групу осіб, які скоїли розбійні напади на продуктові магазини і лото-маркет у містах Костянтинівка та Дружківка.
 
         
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 грудня 2019 року двоє чоловіків у шарфах та капюшонах увійшли до магазину в м. Костянтинівці та, погрожуючи продавчиням 38 та 53 років предметом, схожим на пістолет,  заволоділи грошовими коштами у сумі майже 14 000 грн.
 
 
10 грудня троє незнайомців у балаклавах увірвались до приміщення лотерейного закладу в м. Дружківці, де, погрожуючи 23-річній адміністраторці аналогічним предметом, заволоділи 500 грн, а ще через дві години двоє з них скоїли розбійний напад на магазин, де залякали застосуванням тієї ж «зброї» 20-річну продавчиню. Здобиччю нападників стали 300 грн готівки.
 
Завдяки скоординованій роботі правоохоронців, 11 грудня, у порядку ст. 208 КПК України, затримано трьох мешканців Слов’янська, Костянтинівки та с. Плещіївка Костянтинівського району віком 33, 20 та 18 років, молодший з яких вже має судимість за крадіжку та спричинення тяжких тілесних ушкоджень.
 
На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії спрямовані на перевірку вказаних осіб на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1563