Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

У прокуратурі Донецької області підвели підсумки роботи за 2019 рік

У прокуратурі Донецької області під головуванням прокурора області Євгена Білоусова відбулась підсумкова нарада, на якій обговорено результати роботи за 2019 рік та визначено пріоритетні напрямки і основні завдання на поточний рік.
 
         
 
У заході взяли участь заступники прокурора області, керівники управлінь, відділів обласного апарату, керівники місцевих прокуратур та їх заступники.
 
         
 
«За минулий рік зроблено великий обсяг роботи, що підтверджується реальними показниками, але я вважаю, що ми з вами здатні працювати краще. Наше з вами головне завдання - змінити ставлення та відновити рівень довіри громадян до органів прокуратури», - наголосив Євген Білоусов.
 
Прокурор Донецької області також окреслив наявні проблеми у роботі відомства та надав вказівки, зокрема, місцевим прокурорам щодо покращення результатів діяльності на окремих напрямках.
 
Враховуючи особливий статус прокуратури Донецької області (перебування у районі проведення ООС), пріоритетними напрямками на 2020 рік є документування та розслідування воєнних злочинів, злочинів проти миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, боротьба із корупційними злочинами, злочинами, вчиненими організованими групами і злочинними організаціями, бюджетній та земельній сферах, а також захисту екології.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1542