Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2020

Посадову особу військово-цивільної адміністрації викрито на одержанні хабаря


За процесуального керівництва прокуратури Донецької області оперативними співробітниками ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та СУ ГУНП в Донецькій області викрито на одержанні неправомірної вигоди посадову особу Військово-цивільної адміністрації м. Мар`їнки та с. Побєда Мар`їнського району.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що інженер-землевпорядник ВЦА вимагав та одержав від суб’єкта підприємницької діяльності неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі 23 000 грн. За вказані кошти посадовець пообіцяв  оформити та здійснити видачу документів для передачі в оренду земельної ділянки без присутності підприємця.
 
28 лютого під час одержання зловмисником другої частини хабаря у розмірі 13 000 грн його дії задокументовано та викрито.
 
Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. На теперішній час тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії, після проведення яких вирішуватимуться питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 
 

кількість переглядів: 1967