Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2020

Повідомлено про підозру групі осіб, які викрали та катували ветерана АТО

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими СУ ГУ НП в Донецькій області повідомлено про підозру трьом особам у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 2 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 146 (викрадення людини) та ч. 2 ст. 127 (катування) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що вночі 15 травня 2020 року четверо неодноразово судимих за корисливі злочини чоловіків, один з яких є обвинуваченим у справі про умисне вбивство, перебуваючи на одній із вулиць м. Покровська, здійснили розбійний напад на колишнього бійця одного із добровольчих батальйонів. На очах у його родичів нападники силоміць посадили ветерана АТО до автомобіля марки «ВАЗ» та зникли у невідомому напрямку.
 
Зловмисники відібрали у чоловіка грошові кошти і золоті прикраси, упродовж двох годин жорстоко його катували, а потім привезли його у багажнику автівки та покинули у місці викрадення.
 
Потерпілого з переломом ключиці та чисельними гематомами знайшли родичі та доставили до лікарні, де він наразі перебуває у тяжкому стані.
 
Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру четвертому співучаснику злочинів - громадянину Азербайджану та обрання запобіжного заходу усім фігурантам.
 
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
         

кількість переглядів: 1851