Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2020

Судді повідомлено про підозру у використанні підроблених документів під час перетину КПВВ

За дорученням заступника Генерального прокурора Любовича Андрія Олександровича прокуратурою Донецької області вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 (використання підроблених документів) КК України, судді одного з районних судів Донецької області.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 20 серпня 2019 року, близько 16:30, суддя, перебуваючи на КПВВ «Новотроїцьке», умисно порушила вимоги нормативних документів, які регулюють порядок виїзду суддів на тимчасово окуповані території. З метою приховання факту перетину нею лінії розмежування жінка пред’явила співробітникам Державної прикордонної служби України та СБУ в Донецькій та Луганській областях підроблений паспорт громадянина України, оформлений на ім’я іншої особи.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній міри запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1745