Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2020

У прокуратурі Донецької області обговорено основні проблеми захисту інтересів держави у бюджетній сфері

26 травня 2020 року під головуванням заступника прокурора Донецької області Ірини Куценко у режимі відеоконференції проведено «круглий стіл» на тему захисту інтересів держави у бюджетній сфері.
 
         
 
Участь у заході взяли керівники місцевих прокуратур, керівництво Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області та Донецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.
 
       
 
Спілкування проходило у відкритій та конструктивній атмосфері, що сприяла детальному обміну думками і досвідом у форматі комунікативного дискурсу, під час якого розглядались питання взаємодії органів прокуратури та зазначених відомств щодо виявлення і усунення порушень вимог бюджетного законодавства. Зокрема мова йшла про порушення у сфері публічних закупівель і захист економічної конкуренції, а також обговорювались практичні аспекти доведення порушень бюджетного законодавства у суді.
 
Підсумовуючи результати зустрічі, Ірина Куценко зазначила, що захист інтересів держави у бюджетній сфері є важливим пріоритетним напрямом діяльності органів прокуратури області. І заходи щодо вирішення визначених у ході спілкування проблемних питань обов’язково сприятимуть налагодженню більш дієвої співпраці заради профілактики та недопущення у майбутньому правопорушень у вказаній сфері.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
                             

кількість переглядів: 1904