Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2020

Керівництво прокуратури області привітало вихованців школи-інтернату із Днем захисту дітей

1 червня 2020 року керівництво прокуратури Донецької області та прокурори Краматорської місцевої прокуратури привітали дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають у комунальних закладах - Маріупольській загальноосвітній школі-інтернаті для дітей-сиріт №2 і Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей м. Краматорська.
 
        
 
«У день, коли вся країна відзначає День захисту дітей, ми заїхали у гості до малят, які волею долі позбавлені батьківського піклування, родинного тепла та щирої материнської ласки. Цих діток наразі захищає держава в особі працівників комунальних закладів, і вони  роблять усе можливе, щоб їх вихованці відчували себе захищеними та мали можливість жити та вчитись у гідних до цього умовах.
 
       
 
Багато вихованців, що перебувають у школі-інтернаті разом із своїми сестрами та братами, і це дуже важливо для їх подальшого зростання та виховання. Любов рідних людей, взаємна підтримка та допомога робить їх сильнішими. Сьогодні очі хлопчиків і дівчат сяють радістю, і це найголовніше, бо діти – є наше продовження, втілення наших спільних мрій і сподівань, тож нехай з ними завжди будуть, міцне здоров’я і люди, серця яких сповнені любов’ю», - заначив прокурор Донецької області Євген Білоусов.
 
        
 
У ході щирого та цікавого спілкування з вихованцями прокурори подарували їм настільні ігри, набори для творчості, і звісно – багато фруктів, овочів і солодощів. Діти ж у відповідь влаштували для гостей прекрасні святкові концерти та подарували власноруч виготовлені картини.
 
         
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1382