Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2020

«Круглий стіл»: прокурори, спеціалісти Держгеокадастру та Держекоінспекції обговорили аспекти співпраці у сферах земельних правовідносин та охорони довкілля

Сьогодні, 30 червня 2020 року, під головуванням заступника прокурора Донецької області Ірини Куценко проведено «круглий стіл» на тему захисту інтересів держави у сфері земельних правовідносин та охорони навколишнього природного середовища.
 
         
 
Участь у зустрічі взяли керівництво управління представництва інтересів держави в суді, керівники місцевих прокуратур, представник Головного управління Держгеокадастру та  начальник Державної екологічної інспекції у Донецькій області.
 
         
 
Відкриваючи захід, Ірина Куценко зазначила, що захист інтересів держави у сфері земельних правовідносин та охорони навколишнього природного середовища – вкрай важливі напрямки представницької діяльності прокуратури Донецької області. Тому органами прокуратури проводиться систематична робота з виявлення та попередження фактів незаконного відчуження і самовільного зайняття земельних ділянок, порушення правил їх оренди, додержання вимог екологічного законодавства підприємствами, діяльність яких призводить до забруднення земель, водойм і повітря.
 
         
 
Під час комунікативного дискурсу обговорювались проблемні питання взаємодії прокуратури із зазначеними відомствами та найбільш поширені порушення вимог законодавства у вказаних сферах, а також практичні аспекти їх доведення.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
                             

кількість переглядів: 1402