Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2020

У прокуратурі Донецької області відбулась зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу

 

16 липня 2020 року під головуванням виконувача обов’язків прокурора Донецької області Сергія Зайця відбулась робоча зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні з питань посилення діяльності сектору цивільної безпеки у Східному регіоні України.
 
Участь у заході взяли заступник прокурора Ірина Куценко, начальники управлінь та самостійних структурних підрозділів, керівництво КМЄС в Україні, а також запрошені експерти.
 
  Головою місії представлено новопризначеного керівника регіонального представництва КМЕС у м. Маріуполі. Обговорено можливості майбутньої співпраці з міжнародними експертами у галузі прав людини, роботи правоохоронних органів, а також надання практичної допомоги, обміну досвідом у сфері боротьби зі злочинністю, впровадженню нових методик розслідування кримінальних правопорушень країн Європейського Союзу.
 
 
         
      
 
За результатом проведеної зустрічі сторони домовились про наступну зустріч, у ході якої буде розроблено проект плану спільних заходів та подальшого конструктивного співробітництва.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1849