Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2020

Справу про ДТП з нетверезим поліцейським передано до суду

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчим ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську, завершено досудове розслідування стосовно працівника поліції, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середнього ступеню тяжкості тілесне ушкодження) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 лютого 2019 року молодший інспектор групи реагування Покровського міжрайонного відділення Управління поліції охорони в Донецькій області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки «ВАЗ-2108», рухаючись автошляхом Олександрівка-Покровськ-Костянтинопіль, не впорався з керуванням та допустив виїзд автівки на узбіччя з подальшим перекиданням.
 
Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «Жигулі» отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.
 
Максимальне покарання за вказаною статтею – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1614