Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2020

Неодноразово судимий злодій перебуватиме під вартою за підозрою у замаху на вбивство людини

Краматорським міським судом задоволено клопотання Краматорської місцевої прокуратури про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 26-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбійний напад) та п. 6, ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 (замах на умисне вбивство) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 25 липня 2020 року, приблизно о  17:00, неодноразово судимий за майнові злочини мешканець м. Краматорська, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння,  таємно, з метою скоєнні крадіжки, проник до будинку 64-річної жінки.
 
Побачивши, що власниця оселі спить у ліжку, злодій підкрався до неї та став тягнути за ремінь сумки, яка висіла у неї на плечі. Коли жінка прокинулась та почала чинити опір, непроханий гість кілька разів вдарив її ножем в область шиї та грудної клітини. Забравши грошові кошти у сумі 270 грн та два мобільних телефона, чоловік підпалив речі в будинку, від чого зайнялась пожежа, а сам з місця злочину зник.
 
Врятувати потерпілій життя допомогли небайдужі сусіди та вчасно надана медична допомога.
 
28 липня 2020 року підозрюваного, який збирався покинути місто, затримано правоохоронцями.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1263