Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

Неповнолітнього мопедиста судитимуть за пропозицію хабаря поліцейським

Костянтинівською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України стосовно 17-річного мешканця Костянтинівського району.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 18 червня 2020 року, о 22:40, поліцейськими Костянтинівського ВП Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області на автошляху Костянтинівка – с. Довга Балка зупинено мопед, який рухався за відсутності реєстраційних номерів. У ході спілкування із водієм транспортного засобу поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.
 
За нескладання стосовно нього адміністративного протоколу за ч. 1 ст. 130 КУпАП юнак запропонував поліцейським неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у розмірі 1 500 грн.
 
Злочинні дії правопорушника задокументовано слідчо-оперативною групою.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1614